Cukiernik.ok-page-001tpszczelarzOK-page-001

CUKIERNIK, TECHNIK PSZCZELARZ

Ogłoszenia


Kierunki kształcenia

Czas trwania KKZ dla kwalifikacji RL.16

KKZ dla kwalifikacji RL.16 właściwej dla zawodu rolnik realizowany jest na podstawie modułowego programu nauczania.

Program KKZ obejmuje 475 godzin.

 

SEMESTR II - harmonogram zajęć od 27.01.2018 r.

SEMESTR 1- rozpoczęcie zajęć 29.09.2017 - HARMONOGRAM ZAJĘĆ

WYKAZ SAL

 


 

- technik leśnik

- technik agrobiznesu

- technik rolnik

- technik żywienia i usług

  gastronomicznych

- technik ekonomista

- technik ekonomista

- technik architektury krajobrazu

- technik obsługi turystycznej

- technik hotelarstwa

- technik pszczelarz nowość

- ogrodnik

- rolnik

- kucharz

- cukiernik nowość

- operator maszyn leśnych

Szkolny Klub Europejski

WARSZTAY UCZYMY SIĘ DEBATOWAĆ

W dniach 13-14.04.2010 roku, w Zespole Szkół w Oleszycach, przeprowadzone zostały w ramach projektu Debaty o euro, warsztaty pt. Uczymy się debatować. W warsztatach udział wzięli członkowie szkolnego Klubu Europejskiego działającego w naszej szkole oraz członkowie Szkolnego Klubu Europejskiego działającego przy Zespole Szkół im. Gen. Józefa Kustronia w Lubaczowie. Warsztaty przeprowadziły: p. Magdalena Warcaba i p. Monika Błaż.

Uczniowie w trakcie warsztatów Uczymy się debatować poznawali podstawowe elementy debaty szkolnej, zasady uczestniczenia w tego typu debacie a także sprawdzali nowo nabyte umiejętności debatowania w debacie ćwiczeniowej. Teza tej debaty to: W walce z kryzysem rząd powinien podwyższać podatki.

Uczestnictwo w debacie ćwiczeniowej pozwoliło uczniom sprawdzić umiejętności formułowania kryterium debaty, argumentacji, przytaczania dowodów do przedstawianych argumentów, odpowiadania na argumenty adwersarzy. Dodatkowo uczniowie znacznie poszerzyli swoją wiedze na temat wpływu podatków na sytuacje gospodarczą kraju.



Panel logowania

online

Obecnie na stronie:

  • 1 Gość

Zespół Szkół w Oleszycach

ul. Zielona 1a
37 - 630 Oleszyce
email: zs@eoleszyce.pl
tel. 16 63 15 055 

  mob. 605 15 38 92 
fax. 16 63 15 055